Alvin, Captain America

Klippet – fin og nydelig

Det er ret fint til små drenge med lidt længde i håret. Det passer bare ikke rigtigt til min lille fyr. Hver gang det er på vej til at vokse ud af frisure, tænker jeg at nu prøver vi sgu at give ham lidt længere hår…men ret hurtigt finder jeg ud af, at det vist må en tur forbi chaufføren Alvin konsekvent kalder frisøren…

image image

Vi har prøvet en del forskellige frisører her  byen nu, og er landet på den lokale araber. Han gør det altså bare bedst! Og så koster han en hund, det er til at forstå. Og betale. Det er Alvins kammi, Robert, der bliver fast klippet der I vinduet med katten, så den var vi på jagt efter. Der ligger vist omkring syv frisør saloner i denne lille gågade, det er jo helt vanvittigt…!

image

Meeeow…!

image Alvins all time favorite outfit – det hjemmesyede Captain America sæt…tal lige om at vinde props som mor! Jeg er ved at udtænke en Hulk version…!image

Fin og nyklippet! Og med skoene omvendt på…klipningen foregik klokken fire efter en lang dag i børnehaven – og for at toppe stress og træthed, fik jeg lige knaldet Alvin en tur ind i hans garderobe med panden først. Oh yes. Han løb hvinende rundt, og ville ikke fanges af mig, da jeg i et forsøg på at skrue den alvorlige mor-mine på fik rakt lidt for hurtigt ud efter ham, og sendt ham med hovedet først ind i garderoben, Avs avs, han peb lidt….

Derefter var der ikke overskud til at tage skoene rigtigt på, da den først sad der…forståes.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Janni at

  Så fin han er Og ja, ham med katten er da bare den bedste

  • slinkysskaberier
   Reply slinkysskaberier at

   Ja det var et udmærket tip I kom med dér;-)

  Leave a Reply


  Warning: A non-numeric value encountered in /srv/users/serverpilot/apps/bloggerspoint/public/wp-includes/functions.php on line 64