DIY, Min familie

Pacman broderi

Har I lige et de her små fyre…dem broderede jeg til min far i julegave. Ret sent, faktisk startede jeg klokken 22 om aftenen lille juleaften – det slog mig pludselig at han måtte have noget hjemmelavet.

image

 

Det var svært at finde et egnet motiv, nu det var min far der skulle have det – så er det en fin balance ikke at gøre det for fimset, nu det jo ér et korsstingsbroderi.

Så jeg måtte have gang i én af mine yndlingslaster; Pinterest. Her fandt jeg flere cool motiver, men landede på dette der forhåbentlig kunne give min far et nostalgisk smil på læben. Hvis han da overhovedet har spillet Pacman…

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply


Warning: A non-numeric value encountered in /srv/users/serverpilot/apps/bloggerspoint/public/wp-includes/functions.php on line 64